Gilmore Girls Tag

header

Vandaag is het tijd voor een tag die al een tijdje op me staat te wachten! Namelijk de Gilmore Girls Tag ❤ Toen de serie een vervolg kreeg op Netflix ging ook deze tag rond in bloggersland en ik werd getagd door Annabel van Het Leven van een Boekenworm. Ik kijk ontzettend veel series maar Gilmore Girls staat toch echt in m’n all time top 3! Benieuwd naar de leuke vragen en mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

Lorelai: A character with a witty or sarcastic kind of humor

We beginnen meteen lekker lastig! Natuurlijk kan ik nu niemand bedenken ook al staar ik al een tijdje naar m’n boekenkast. Ik ga voor alle personages in de Six of Crows duologie, ik heb ontzettend gelachen om al hun humor en hoe ze met elkaar om gaan. Ik vind het zo ontzettend jammer dat er maar twee boeken zijn over Kaz, Jesper, Inej, Nina, Mathias en Wylan!

Rory: Your favorite classic

Genant maar ik heb niet echt een favo classic aangezien ik er niet zoveel heb gelezen… Ik denk dat ik alleen Pride & Prejudice heb gelezen en om nou te zeggen dat het dan m’n favoriet is vind ik ook weer zo wat haha. Geldt De Ontdekking van de Hemel van Harry Mulisch als een klassieker? Want dat vond ik echt een PRACHTIG boek! Dus daar kies ik gewoon voor 🙂

Luke: A book that you secretly love but are affraid to admit

Over het algemeen zeg ik eigenlijk gewoon als ik een boek geweldig vind en kan het me niet zo veel schelen wat anderen daar dan van vinden. Er is echter één boek waarvan ik bijna niet durf toe te geven dat ik er van heb genoten… En dat is Harry Potter and the Cursed Child… Ik heb mensen horen zeggen dat echte fans dit boek verschrikkelijk vinden en dat er niet over gesproken mag worden. Ik heb echter toch echt van dit boek genoten, we werden weer mee genomen naar alle plaatsen waar we van hielden en ook zagen we weer personages die we misten. Natuurlijk snap ik dat mensen problemen hadden met dit boek maar ondanks alles was het weer een mooie trip naar de magische wereld van JK Rowling.

Lane: A musical character

Hier ben ik het helemaal eens met Annabel’s keuze; August Flynn uit This Savage Song. Wat een gaaf boek is dat! August speelt prachtig op zijn viool al kan hij dit eigenlijk aan niemand laten horen. Zonde is dat toch he! En waarom hij dit aan niemand kan laten horen? Door middel van zijn muziek steelt August je ziel….

Dean: Your first booklove (character or book)

Ik denk dat het eerste personage waar ik verliefd op was Simon uit Romana en Ragebol was… Haha ik denk dat bijna niemand deze boeken nog kent maar het was een geweldige paarden serie die ik meerdere keren heb herlezen. Simon was super lief en kon geweldig rijden, wat meer kan een tiener meisje willen in een jongen 😉

Sookie: A book you devoured

Poeh, welk boek heb ik niet verslonden 😉 Ik ga dan voor het laatste boek dat ik uitlas en dat was Days of Blood and Starlight van Laini Taylor. Dit tweede boek in de serie had zoveel twist in de laatste 150 bladzijden en ik heb er echt van genoten! Ik heb elke vrije minuut besteed aan het lezen van dit boek en ik baal echt dat ik niet meteen aan het derde boek kan beginnen.

Jess: A book you love that gets the most hate

Oh Jess… wat een geweldig personage blijf ik dit vinden. Ik vind dit meteen ook een behoorlijk lastige vraag. Ik denk dat ik dan voor de boeken van Cassandra Clare ga. Ik heb nog niet alles gelezen maar blijf wel degelijk genieten van de boeken. Een hoop mensen vinden dat de wereld van de Shadowhunters wordt uitgemolken maar tot dusverre ben ik het daar totaal niet mee eens. Het blijft een gave wereld en Cassie verzint steeds weer een spannend verhaal waar ik meer van wil. Ik blijf voorlopig nog fan!

Miss Patty: A book that was ruined by the hype

Hierbij denk ik eigenlijk meteen aan Red Queen, ik las dit boek voordat ik er iemand over had gehoord en heb het in no time uit gelezen. Toen kwam de hype en daarna hoorde hoorde ik er eigenlijk alleen nog maar negatieve dingen over… Typisch een boek wat geruïneerd werd door de hype naar mijn mening. Helaas vond ik boek twee behoorlijk tegen vallen maar ik heb deel 3 al in de kast staan en wil die binnenkort gaan lezen.

Emily Gilmore: Expensive book

Dit zijn eigenlijk maar twee boeken in mijn boekenkast, namelijk de geïllustreerde edities van Harry Potter! Wat een prachtige boeken zijn dat ❤ Ik kan niet wachten tot het volgende deel uitkomt, die cover is ook zo ontzettend gaaf. Deze boeken zijn echt collectors items en elke fan moet deze minstens op z’n verlanglijstje hebben staan!

Paris: An uptight character

Ook bij deze moest ik even nadenken! Uiteindelijk koos ik voor Narcissa Malfoy uit de Harry Potter serie. Het enige momentje dat ze wat emotie toonde was in het laatste deel maar daarna was ze weer redelijk snel zich zelf. Narcissa zou echt wat losser mogen worden wat mij betreft.

Dit was de tag alweer voor vandaag! Ik vond het zo heerlijk weer na te denken over de personages uit Stars Hallow dat ik meteen weer een paar afleveringen van de serie ben gaan kijken. Keek jij graag Gilmore Girls?

Liefs Isabelle

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s