Bookhaul Februari

bookhaul-feb

In Januari gaf ik belachelijk veel geld uit aan boeken en dus sprak ik met mijzelf af dat ik in Februari geen boeken zou kopen op de twee preorders die al stonden na. Helaas ging dit de allereerste week van Februari al compleet de mist in….Ik heb 13 nieuwe boeken in mijn kast kunnen zetten (waarvan 6 gelukkig al in Januari waren betaald dus die tellen niet voor m’n koopverbod uiteraard), bestelde een boekenbox voor Maart (mijn allereerste Fairyloot, woehoeeeee), en kocht op Redbubble hele gave boekgerelateerde stickers (hallo 50% korting, dat kun je toch niet aan je voorbij laten gaan). Benieuwd welke 13 boeken ik toch in m’n kast heb gezet deze maand?

diana-gabaldon-outlander-serie

Ik begon de maand met het ophalen van een pakje bij het plaatselijke Kiala punt, ik heb namelijk de eerste vijf delen van de Reiziger serie over kunnen nemen van iemand via facebook. Deze pareltjes stonden al een tijd op m’n verlanglijstje, en ze hebben ook nog de oude cover die ik persoonlijk veel mooier vind dan de nieuwe. De boeken zijn ontzettend dik maar ik hoop snel het eerste boek te kunnen lezen, dan kan ik daarna ook eindelijk de tv serie Outlander kijken! Ik heb er zo ontzettend veel goeds over gehoord, maar mocht van mezelf toch echt niet gaan kijken tot ik de boeken heb gelezen.

2017-02-28-14-42-41

Toevallig zit het plaatselijke Kiala punt in een boekenwinkel en las ik net die ochtend Vlammenwerper uit… Tjsa can you blame me? Ik moest natuurlijk even kijken of ze het volgende deel in de serie, Calamity hadden. En gelukkig, of moet ik zeggen helaas?, hadden ze die liggen, dus die ging ook meteen mee naar huis.

mel-wallis-de-vries

Ik ging met mijn moeder naar de tweedehands winkel om 3 grote tassen met spullen weg te brengen en nam uiteraard een kijkje tussen de boeken. En daar zag ik vier mooie hardcovers van Mel Wallis de Vries. Aangezien ik denk dat ik door deze boeken heen vlieg en ze maar €1,50 per stuk waren heb ik ze maar meegenomen. M’n koopverbod viel die dag officieel in het water.

Ook kwamen er deze maand twee preorders binnen, namelijk King’s Cage van Victoria Aveyard en A Conjuring of Light van VE Schwab. Beide boeken zijn de derde in een serie en bij beide series had boek 2 een killing cliffhanger. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit boeken zijn die ik MOEST hebben. Ik ben wel wat huiverig voor King’s Cage aangezien ik Glass Sword behoorlijk vond tegenvallen. Ik hoop het boek snel te gaan lezen!

lesley-livingston-onverschrokken

Tot slot had ik de Februari box van Celebrate Books besteld en voegde op die manier nog een boek aan mijn almaar groeiende collectie toe. De  box had het thema Swords&Games en bevatte het boek Onverschrokken van Lesley Kingston. Ik wil dit boek erg graag lezen voor ik naar Yalfest ga, ik wil hem hier door Lesley laten signeren maar wil dan wel graag weten wat er gebeurd in het boek 😉 Het lijkt me een heerlijk boek.

Dit was mijn bookhaul voor Februari, ik zou willen dat ik kon zeggen dat Maart beter wordt… Maar ik weet nu al dat ik minstens 5 boeken binnen zal krijgen, oeps. Welke boeken heb jij deze maand aan je collectie toe mogen voegen?

Liefs Isabelle

Advertenties

2 gedachten over “Bookhaul Februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s