Unboxing Booklove Specialtyshop Valentijns Box

bba-unboxing

Willemijn van The Spinebreakers stuurde een berichtje over een leuk box in een whatsapp groep waarin we beide zitten en ik was eigenlijk meteen overgehaald! Deze box is even iets anders dan we in Nederland gewend zijn, er zit namelijk géén boek in. Wat er dan wel voor leuks in zit?

Allemaal leuke goodies, ontworpen door Booklove Specialty Shop ❤ Ik vond de box mooi geprijsd en als je voor 20 januari bestelde kreeg je er nog een extra cadeautje bij. Uiteraard heb ik de box meteen besteld. Laten we snel gaan kijken wat er allemaal in de box zat.

1e-blik-in-de-doos

Dit is het eerste dat je ziet als je de box open doet en m’n hartje gaat al meteen harder kloppen als ik daar een mok zie zitten!

mok-plus-kaarten

Op bovenstaand foto kun je de mok mooi zien, er staat op: ‘Currently dating a really good book’. Hele toepasselijke quote en mooie boek illustraties er omheen. Een top item! Ook zie je een deel van het extra cadeautje dat je kreeg als je er vroeg bij was met bestellen. Twee hele schattige kaartjes die ik zeker niet ga verzenden maar lekker zelf ga houden. Op de ene staat ‘I hope our story never ends’ en de op de andere: ‘You are my favourite non-fictional character’.

sleutelhanger

Het volgende in de box was een hele leuke sleutelhanger met daarop ‘I fall in love with books’. Het is erg schattig ontworpen en zal zeker leuk staan aan m’n sleutelbos! Ook zie je hier een klein hoekje van de verjaardagskalender die in de box zat. Bij elke maand staat een mooie dieren illustratie die op meer producten van Booklove Specialty shop staan, als ik aan de shop denk, denk ik aan deze dieren. Ik vind het dan ook super leuk dat deze kalender in de box zat en ga ik zeker gebruiken.

spiegeltje

En dan op het andere hoekje van de kalender ligt misschien wel één van m’n lievelings items uit de box! Een spiegeltje met een Alice in Wonderland quote ❤ ‘You’re mad, bonkers, completely off your head. But I’ll tell you a secret, all the best people are’. Prachtige quote en super gaaf vormgegeven! Ja hier ben ik echt zo blij mee. Dan zat er ook nog een setje van drie boekenleggers in de box, hierop staan drie verschillende leuke poppetjes met ‘Booklover’. Deze staan op de onderstaande foto.

overzicht

En hierbij dan de overzichtsfoto van de hele box! Ik vond deze box zijn geld absoluut waard en ben er ontzettend blij mee. Ik hoop dat er vaker van dit soort boxen komen, wie weet ook bij andere shops. Wat vinden jullie van de box?

Liefs Isabelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s