Bookhaul Augustus

bookhaul-augustus

Augustus is al weer even afgelopen, maar ik wilde toch graag met jullie delen welke boeken ik in Augustus aan mijn boekenkast hebben mogen toevoegen. Ik ben deze zomer naar Amerika op vakantie geweest en daar heb ik een heerlijke stapel boeken mogen toevoegen aan mijn verzameling. Ik ben een aantal keer naar de Barnes & Noble geweest tijdens mijn vakantie, wat een heerlijke winkel is dat! Lekker ruim opgezet, een enorm assortiment en een Starbucks midden in de winkel. Je kan wel begrijpen dat ik daar aardig wat tijd heb doorgebracht. Ik zou er al m’n geld kunnen uitgeven haha. Laten we snel naar de boeken kijken.

dscf2182

Toen ik aan kwam in Amerika lagen er al twee Owlcrate boxen op mij te wachten en later in de maand kreeg ik ook mijn derde Owlcrate binnen. Wat een fantastische boxen zijn dat hé! Behalve dat je een prachtige hardcover met gesigneerde bookplate en geschreven brief van de auteur krijgt, zitten er ook nog eens ontzettend leuke en orginele goodies in de box. Ik kreeg de volgende boeken; My Lady Jane door Cynthia Hand, Brodi Ashton en Jodi Meadows; This Savage Song door V.E. Schwab; en P.S. I Like You door Kasie West. De laatste twee boeken heb ik al gelezen en heb ook ontzettend van beide genoten! My Lady Jane hoop ik zeer binnenkort te gaan lezen.

dscf2179

Ik heb voor het eerst sinds heeeeeel lang ook twee stripboeken gekocht. Vroeger kocht ik weleens een lekker dik Donald Duck stripboek maar nu eigenlijk nooit meer. Deze strips werden aangeraden door een aantal Booktubers die ik graag kijk en ik was eigenlijk meteen geïnteresseerd. Het eerste stripboek is I Hate Fairyland #1 Madly Ever After door Skottie Young. Het tweede is Lumberjanes vol. 1 door Stevenson (bekend van Nimona!), Ellis, Watters en Allen. Beide vond ik erg leuk en vooral van I Hate Fairyland kijk ik ontzettend uit naar deel 2. Een stripboek leest erg makkelijk en ik vind het ook leuk om naar de mooie vormgeving te kijken. Ik zal ook zeker vaker stripboeken kopen denk ik zo.

dscf2183

Tot slot heb ik deze stapel boeken bij de Barnes & Noble mee genomen tijdens mijn verschillende bezoekjes aan deze winkel. Ten eerste heb ik How To Lead A Life Of Crime door Kirsten Miller gekocht, ik was al ontzettend lang naar dit boek op zoek en heb het ook meteen verslonden! Ook kocht ik Zodiac door Romina Russell en Seraphina door Rachel Hartman, beide boeken stonden al een behoorlijke tijd op m’n verlanglijstje dus ik ben erg blij dat ze nu in m’n boekenkast staan.
Ik schafte twee boeken aan waar ik nog nooit van had gehoord maar de titel, de cover en vervolgens de achterflap tekst van beide boeken sprak me erg aan. Dit zijn The Neverland Wars door Audrey Greathouse en Spelled door Betsy Schow.
Een ander boek dat al een tijd op m’n verlanglijstje stond is Falling Kingdoms door Morgan Rhodes, dit is het eerste deel in een serie die mij ontzettend gaaf lijkt. Ik hoop deze dan ook snel te lezen. Tot slot dacht ik het eerste deel van een andere serie die mij al vaker is aangeraden te kopen…. Toen ik thuis kwam bleek ik echter deel twee te hebben gekocht . Oeps…. Dit boek is The Heart of Betrayal door Mary E. Pearson. Inmiddels heb ik ook deel 1 aangeschaft (sneakpeak Bookhaul September haha), en ben ik er al in begonnen!

In de maand Augustus heb ik dus 12 prachtige boeken mogen toevoegen aan mijn collectie. Heb jij één of meerdere van deze boeken al gelezen? En wat vond je er van? Is er een boek dat ik echt onmiddelijk moet gaan lezen?

Liefs Isabelle

Advertenties

8 gedachten over “Bookhaul Augustus

  1. Pingback: Bookhaul September | Belle's Book Adventures

  2. Pingback: #NietGelezen Book Tag | Belle's Book Adventures

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s